Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Yangın : Qg0wlefngt3gim : Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın.

Antalya Yangın : Qg0wlefngt3gim : Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın.. Antalya yangın alınan bilgiye göre, antalya kemer ilçesinin göynük mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Sabah saatlerindeki yangına müdahale için olay yerine. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı.

Fpydw3avdffvkm
Fpydw3avdffvkm from static.birgun.net
Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı.

Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor. Antalya valisi münir karaloğlu, yangın kontrol altında, maddi zarar büyük açıklamasını yaptı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Antalya'nın kemer ilçesinde lüks otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı.

Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Antalya'da yangın söndürme tüpü,duman ve gaz dedektörü,yangın. Antalya'nın aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Fpydw3avdffvkm
Fpydw3avdffvkm from static.birgun.net
Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Sabah saatlerindeki yangına müdahale için olay yerine. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor.

Antalya'da metruk bir binada çıkan yangında 3 eve zarar verirken, 2 ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan yangında yapımı devam eden 2 yat ve 1. Dumanların kapladığı otelde tatilcilerin bir bölümü kaldıkları odaların. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. En son antalya yangın haber ve önemli antalya yangın gelişmeleri. Antalya yangın ile ilgili 12 haber listeleniyor. Antalya yangın haberleri bu sayfada. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Son dakika antalya yangın haberleri ve antalya yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'da organize sanayi bölgesindeki fabrikada çıkan yangın sürüyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı.

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Sabah saatlerindeki yangına müdahale için olay yerine. Antalya valisi münir karaloğlu, yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Antalya'da otel ekipmanları deposunda büyük yangın. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

6ilvuptgnjbxom
6ilvuptgnjbxom from cdn.iha.com.tr
Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi.

Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Eczanede çıkan yangın mahalleyi savaş alanına çevirdi. Antalya'nın kumluca i̇lçesi'ne bağlı tatil bölgesi adrasan'daki i̇nceboyun mevkisinde saat 14.30 antalya, muğla ve isparta'dan gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın etkisiyle devam ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya'nın kemer ilçesinde lüks otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Antalya son dakika haberleri : Antalya'da evleri yanan biri işitme engelli yaşlı çiftin korku dolu anları. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.antalya organize sanayi bölgesi 3. 257 beğenme · 1 kişi buradaydı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.